Gastronome - delikatešu tirgus
P.-Pk. 10:30-20:00
S. 10:30-20:00
Sv. 10:30-17:00
Gastronome grilbārs
P.-Pk. 12:00-20:00
S. 11:00-20:00
Sv. 11:00-17:00
Decorum - apdare un interjers
P.-Pk. 10:30-19:00
S. 10:30-18:00
SV. SLĒGTS
Galleria - preces mājai un interjers
P.-S. 10:30-19:00
Sv. 10.30-17.00
RESTORĀNS BRĪVĪBAS IELĀ 31
„Labākais zivju restorāns Rīgā” – vērtējums, kas mums oficiāli piešķirts jau divreiz. Restorāns atrodas pašā pilsētas centrā. Interjera autordizains un ērtais telpas zonējums lieliski atbilst gan privātām, gan lietišķām tikšanās reizēm, kā arī ir piemērots privātiem banketiem līdz 20 personām. Patīkami mierīgu atmosfēru nodrošina laba apkalpošana, kas toleranti balansē starp laipnu uzmanību un iespēju ikvienam justies netraucēti.

Pie mums ir fantastiski plaša austeru un visdažādāko jūras velšu izvēle. Regulārās zivju un jūras produktu piegādes iedvesmo pavārus radīt izcili garšīgas improvizācijas. Klienti var izvēlēties dzīvus omārus tieši no šeit esošā akvārija, bet Menu a la carte un kompleksā ēdienkarte tiek regulāri mainīta atbilstoši sezonas jaunumiem.

Meistarīgi apvienojot dažādus produktus vienotā harmonijā un pastāvīgi pilnveidojot garšas emocijas, mūsu šefpavārs prot izcelt katras sastāvdaļas labākās īpašības. Nogaršojiet, piemēram, daudzveidīgo karpačo paleti un pārliecinieties par to paši!

Darba laiks:
Pirmdiena – sestdiena: 12.00 – 23.00; svētdiena: 12.00 – 17.00
Jūras velšu vēlās brokastis (brunch)
Katru Sestdienu un Svētdienu - 6 ēdienu A La Carte brančs no 12.00 līdz 16.00.
Cena 25 EUR

Branča "A la Carte" ēdienkarte:

- Svaigas 4 sezonu austeres

- Saceptas austeres ar Pesto un sieru Parmigiano Reggiano

- Lapu salāti ar lēni gatavotu lasi, greipfrūtiem, burkāniem un saulespuķu sēklām

- Gaspačo ar Ziemeļatlantijas garnelēm

- Kvinoja ar Tīģergarnelēm, brokoļiem, valriekstiem, saulespuķu sēklām un svaigu baziliku
VAI
- Fettuchine ar nīlas asari un pomodorina mērci

- Pašmāju ābolu sorbets

Tālrunis vietu rezervēšanai un informācijai: 67152080
E-pasts: brivibas@gastronome.lv


uz augšu